Veiksmo kameros ContourHD tvirtinimo laikikliai ir kiti priedai bei aksesuarai


NAUJIENA!
Povandeninis kameros dėklas

Nuo 2010 metų kovo mėnesio prekyboje bus naujas VholdR gaminys vandens sporto (antvandeninio ir povandeninio) entuziastams – neperšlampantis ContourHD kamerų dėklas, neapribojantis jokių jų funkcijų, t.y. lazerinio prisitaikymo, patogaus valdymo ir t.t. Šis dėklas taip pat patogiai tvirtinamas ant įprastų laikiklių ir montavimo sistemų.

Kamera, apsaugota šiuo dėklu, sėkmingai galės filmuoti Jūsų nuotykius po vandeniu iki 10 metrų gylyje! Ir, žinoma, visus antvandeninius nuotykius, tokius kaip plaukiojimą burlente ar banglente, kite`u ar vandens motociklu 😉

Kaina: 145 lt

Pirkti!


Universalus adapteris tvirtinimui ant trikojų

Su šiuo laikikliu savo ContourHD kamerą galėsite pritvirtinti prie bet kokių foto / video kamerų laikiklių ir trikojų!

Kaina: 70 lt

Pirkti!


Laikiklis tvirtinimui ant lygaus paviršiaus

Šis, vienas elementariausių, bet bene plačiausiai pritaikomas ContourHD laikiklis labai tvirtai prilipdomas prie bet kokio lygaus paviršiaus – apsauginio ar taktinio šalmo, riedlentės, radijo bangomis valdomo automobilio, lėktuvo ar sraigtasparnio ir bet kur kitur, kur Jums reikia Jūsų ContourHD!

Kaina: 70 lt

Pirkti!


Laikiklis tvirtinimui prie slidinėjimo ar apsauginių akinių

Su šiuo laikikliu savo ContourHD kamerą galite patogiai pritvirtinti ant slidinėjimo ar kitų apsauginių akinių juostos!

Kaina: 70 lt

Pirkti!


Laikiklis tvirtinimui ant ventiliuojamų / nelygių šalmų

Dėl tam tikrų šalmų (pvz.: dviratininkų) specifikacijos (ventiliavimo angų ir kontūrų) kartais ant jų neįmanoma patikimai pritvirtinti lygaus paviršiaus prilipdomo ContourHD laikiklio, todėl yra sukurtas šis alternatyvus, specialiai tokiems šalmams skirtas laikiklis!

Kaina: 70 lt

Pirkti!


Laikiklis tvirtinimui automobilyje / ant stiklų

Šis ContourHD laikiklis pravers automobilių sporto entuziastams ir keliautojams, norintiems stabiliai pritvirtinti savo veiksmo kamerą prie automobilio priekinio ar šoninio stiklo, ir turėti galimybę filmuoti įvairiais kampais. Vaakuminio lipduko dėka su šiuo laikikliu savo kamerą galite tvirtinti ir kitur – prie automobilio durelių ir kitų labai glotnių paviršių, tačiau reikia atsižvelgti į riziką, jog dėl oro srauto ir kitų faktorių, yra galimybė pamesti kamerą!

Kaina: 145 lt

Pirkti!


Laikiklis tvirtinimui ant dviračio / motociklo vairo

Specialus ContourHD laikiklis kameros tvirtinimui ant dviračio ar motociklo vairo!

Kaina: 105 lt

Pirkti!


Papildomi laikiklių lipdukai

Papildomų lipdukų lygaus paviršiaus laikikliui komplektas, skirtas pakeitimui, perkeliant laikiklį ant naujų paviršių.

Kaina: 20 lt

Pirkti!


Apsauginis transportavimo dėklas

Apsauginis ContourHD dėkliukas skirtas patogiam ir saugiam kameros transportavimui, taip pat talpinantis atsarginį akumuliatorių, iki 4 papildomų MicroSD kortelių, USB duomenų / įkrovimo kabelį ir pan.

Kaina: 105 lt

Pirkti!


Atsarginių lęšių rinkinys

Atsarginių kameros lęšių komplektas, skirtas benaudojant subraižytų stikliukų pakeitimui. Taip pat rinkinyje yra papildomas apsauginis lęšių dangtelis ir adapteris, leidžiantis uždėti papildomą 37mm filtrą aukštesnės kokybės vaizdo įrašymui prastesnio apšvietimo sąlygomis!

Kaina: 105 lt

Pirkti!


Automobilinis įkroviklis

Automobilinis ContourHD įkroviklis leidžia tiekti energiją kamerai iš 12V lizdo važiuojant, o nefilmuojant tieiog per ~3 val pilnai įkrauti kameros akumuliatorių.

Kaina: 70 lt

Pirkti!